Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Bayiliği

Elektrikli şarj istasyonu bayilik veya iş ortaklığı fikri, yarının dünyası düşünüldüğü zaman en risksiz yatırım fikirleri arasında yer alma potansiyeline sahip.

Pek çok otomobil üreticisi, gelecek yirmi yıl içerisinde büyük oranda elektrikli araç üretimine ağırlık vereceğini açıkladı. Dolayısıyla elektrikli araçlar ve bu araçların kullanacağı şarj istasyonları geleceğin teknolojisi desek abartmış olmayız.

Bununla birlikte hükümetler tarafından alınan çevreci kararlar ile elektrikli araçların teşvik edilmesi de elektrikli şarj istasyonu bayilik veya iş ortaklığı fikri için oldukça ikna edici. 

Yatırım fikrine sıcak bakan yatırımcıların merak ettiği konularda biri de araç şarj istasyonu fiyatları ve elektrikli araç şarj istasyonu bayiliği almak için şartlar.  O halde gelin bu şartlara daha yakından bakalım.

Araç Şarj İstasyonu Bayilik Almak İçin Şartlar

Elektrikli şarj istasyonu veya hızlı şarj istasyonu bayiliği almak, sanıldığı kadar zor değil. Ancak yine de yeni bir girişim türü olmasından dolayı, profesyonel bir destek alınması daha doğru bir yaklaşımdır. Zira elektrikli şarj istasyonu bayiliği için sağlanması gereken bazı teknik ve yasal yeterlilikler bulunur. Elektrikli araba şarj istasyonu bayilik şartları her firma için farklılık gösterebilir. 

Bireysel ve kurumsal elektrikli araç şarj kurulumunda  Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olan Estasyon, elektrikli araç şarj istasyonu iş ortaklığı düşünenler tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Estasyon’dan bu yönde talebi olan kişi veya firmalar, anahtar teslim şarj istasyonu olanağından yararlanır. 

İş ortaklığı başvurusu kabul edildiği takdirde Estasyon tarafından;

  • Gerekli altyapının kurulması 

  • Şarj istasyonunun montajının yapılması 

  • İdari izinlerin alınması 

  • Markalama sürecinin yönetilmesi 

hizmetleri bir bütün olarak sunulur. 

Estasyon tarafından sunulan bu hizmetler ile birlikte, herhangi bir zorluk ile karşı karşıya kalmadan doğrudan şarj istasyonu işletilmeye başlanılabilir. Ayrıca istasyonun işletilmesi esnasında ortaya çıkan her türlü teknik sorun karşısında da gerekli teknik destek Estasyon tarafından sağlanır. 

Estasyon’un sağladığı bu olanaklardan yararlanmak ve elektrikli araç şarj istasyonu bayiliği için formu doldurabilirsiniz. 

elektrikli araba şarj istasyonu bayilik şartları

Yeşil Geleceğin Anahtarı: Elektrikli Araç Şarj Bayiliği

Milyarlarca yıl içerisinde adım adım oluşan ve insanlığın tüm gereksinimlerini karşılayan gezegenimiz, Sanayi Devrimi’nden sonra ortaya çıkan sanayileşme hamleleriyle birlikte geri dönüşü zor bir sürece girdi. 

İnsan eliyle yaratılan felaketler, yalnızca bugünün dünyasını değil; gelecek nesiller için de ciddi bir tehdit oluşturmakta. Küresel bir felakete sürüklenişin son yıllarda daha iyi algılanmaya başlamasıyla birlikte devletler, şirketler ve bireyler bazında pek çok alanda çevreci uygulamalar ön plana alındı. Elektrikli otomobiller de bu doğrultuda ortaya çıkan ve yaygınlaşan bir teknoloji. İlk olarak 1894 yılında Electrobat firması tarafından üretilen ancak teknik yetersizlikler nedeniyle sürdürülemeyen elektrikli araçlar, 2000’li yıllarla birlikte yeniden önem kazandı. İçten yanmalı motorlu araç üreten markaların çoğu, elektrikli araçlara daha fazla yatırım yapmaya başladı. 

Büyük araç üreticilerinin demeçlerine bakıldığında gelecek yirmi yılda, trafikte olan araçların ağırlıklı olarak elektrikli olacağını öngörmek hiç de yanlış olmaz. Hem geleceğe dönük bir yatırım yapmak hem de çevreye katkı sağlamak isteyenler için elektrikli araç şarj istasyonu bayiliği veya iş ortaklığı cazip bir fırsat. 

Bor Holding güvencesi ile elektrikli araba şarj istasyonu iş ortaklığı için Estasyon ile hemen iletişime geçebilirsiniz.

 

Etiket: Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Bayiliği

Yorum Yap

Paylaşımlarınız bizim için değerli, lütfen yorumlarınızı bizimle paylaşın.

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Estasyon ve hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen iletişime geçin.