Mercedes EQE 350 Menzili, Şarj Süresi

Mercedes EQE 350 menzili, gelişmiş batarya sistemleri ve yüksek performanslı elektrikli motoruyla elektrikli araçlar içinde öne çıkan bir araçtır.

Bu elektrikli sedan, 567-654 km arasında değişen etkileyici bir menzile sahiptir. Ayrıca, hızlı şarj olma özelliği sayesinde sadece 15 dakikada 250 km’ ye kadar menzil elde edilebilmektedir.

Mercedes EQE, DC şarj istasyonlarında yaklaşık 32 dakika içerisinde %10’ dan  % 80’e kadar şarj edilebilmektedir. Enerji tüketimi ise WLTP'ye göre 100 km'de 15,9 ila 18,7 kWsa arasında değişmektedir.

Mercedes EQE 350 elektrikli mi, menzili ve şarj süresi ne kadar sorusu bu modeli tercih etmek isteyenlerin en merak ettiği konular arasındadır. Mercedes EQE hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. Keyifli okumalar.

Mercedes EQE 350 Elektrikli mi?

EQE 350, 292 beygir gücündeki elektrik motoruyla kullanıcılarına güçlü bir sürüş deneyimi sunar. WLTP döngüsünde 613 km'ye kadar menzil sağlayan bu araç, çevre dostu ve kullanışlı yapısıyla dikkat çeker.

Son yıllarda hem çevre dostu olması hem de dizel ve benzinli araçlar ile kıyaslandığında daha kullanışlı olması yönüyle elektrikli araçlara karşı ilgi oldukça artmıştır. Kullanım oranı gittikçe artan bu araç modellerinin farklı markalar tarafından da farklı modelleri çıkarılmaktadır. Mercedes EQE 350 aracı elektrikli araçlar içinde en çok tercih edilenlerden biridir. 

Mercedes EQE 350 Menzili Ne Kadar?

Mercedes EQE aracı kullanıcılarına 518- 613 km aralığında bir menzil sunar. Her elektrikli aracın menzilinin araç özelliklerine bağlı olarak değişkenlik gösterdiğini hemen hatırlatalım. Aracın büyüklüğü, bataryası, şarj olma süresi vb. gibi farklı parametreler aracın menzilini etkileyen diğer faktörler arasındadır. 

Peki Mercedes EQE 350 kaç beygir? EQE, 292 beygir gücünde olan elektrik motoruyla kullanıcılarına WLPT döngüsünde 613 km’ye kadar menzil sunar.

Mercedes EQE 350 Kaç Saatte Şarj Oluyor

Kullanıcısına pek çok farklı yönden farklı avantajlar sunan Mercedes EQE 350 kaç saatte şarj oluyor? 

Elektrikli araçların şarj olma süresi ve hızları kullanıcılar için son derece önemli konulardan birisidir. Kullanım kolaylığı açısından kısa süre içerisinde hızlı şarj olan araçlar tercih edilir. Bunun nedeni ise kullanım kalitesinin düşmemesi olarak gösterilebilir.  

Elektrikli araçları şarj ederken şarj etme türüne göre şarj süreleri de değişkenlik gösterir. Elektrikli araçlar için AC ve DC olarak iki farklı şarj ünite tipi bulunur. Bu şarj ünite tercihlerine göre aracın şarj olma süresi değişkenlik gösterir.

Elektrikli araçlar DC şarj ünitesi ile şarj edilmesi durumunda 170 kWh ile yaklaşık 32 dakika içerisinde şarj olur. AC şarj ünitesinde şarj edilmesi durumunda ise bu süre 8 saat 25 dakikayı bulur. Bu nedenle tercih edilen ve kullanılan şarj ünitesine bağlı olarak aracın şarj olma hızı da değişir. 

Segment ve Özelikler: Mercedes EQE Hangi Segmentte?

Mercedes EQE, ilk elektrikli sportif sedan modellerinden biridir. Kendine özgü tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeker, kullanıcıların ilgisini çeker.

Mercedes EQE 350 Şarj İstasyonu Fiyatları

Mercedes EQE 350'yi şarj etmek için tercih edilen tarifeye bağlı olarak elektrikli araç şarj ücretleri değişiklik gösterir. Estasyon'un avantajlı paketleri ile aracınızı hızlı ve uygun fiyatla şarj etmek mümkün. Elektrikli araç şarj ücretleri sayfamızı ziyaret ederek güncel fiyatları görüntüleyebilirsiniz.

Elektrikli araç şarj istasyonları haritası ile size en yakın estasyon bir tık uzakta!

Mercedes EQE İçin Estasyon Şarj İstasyonları

Mercedes EQE'nin lüks ve çevreci dünyasına adım atmak isteyenleri Estasyon elektrikli araç şarj istasyonları dünyasına davet ediyoruz.  AC ve DC şarj ünitelerimiz, tüm elektrikli araçlarla sorunsuz uyum sağlar, böylece Mercedes EQE'nizi güvenle şarj edebilirsiniz. Eve veya işyerine elektrikli araç şarj istasyonu kurulum ve fiyatları hakkında bilgi almak için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.

 

Etiket: Mercedes EQE 350 menzili

Yorum Yap

Paylaşımlarınız bizim için değerli, lütfen yorumlarınızı bizimle paylaşın.

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Estasyon ve hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen iletişime geçin.